Selecteer een pagina

Appartement Standard Arc 1950 Le Village in Bourg Saint Maurice, Frankrijk

976,00

Appartement Standard Arc 1950 Le Village in Bourg Saint Maurice, Frankrijk

Bekijk beschikbaarheid

Artikelnummer: ba773109e811 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Ꙭ Speciale informatie: om veiligheidsredenen zijn de balkons van de accommodaties deze winter niet toegankelijk!

Village Arc 1950 is een uniek concept in Europa: een volledig autovrij dorp in het hart van de Franse Alpen. Alles is ontworpen voor een onvergetelijke vakantie in Les Arcs: luxe residenties, ontspanningsruimtes met gratis toegang tot zwembaden, sauna’s, stoombaden en jacuzzi’s, winkels en restaurants ter plaatse, allemaal in een warme en intieme sfeer. Nieuw: Een spa met Deep Nature Spa diensten.

In het hart van de Franse Alpen vindt u 7 warme, gastvrije woningen met het label Green Key die samen het autovrije dorp Arc 1950 vormen.

Alles is ontworpen om je te laten genieten van een bevoorrechte skivakantie voor de deur. Volledig uitgeruste luxe appartementen, evenals een aantal inclusieve diensten en activiteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Het merk Deep Nature Spa® van Cinq Mondes biedt je een reeks ontspannende, multisensoriële ervaringen in een innovatieve wellnessruimte. Om het plaatje compleet te maken, ontdek je 2 binnen- en buitenzwembaden met verwarmde bubbelbaden, fitnessruimtes, sauna en stoombad.

Extra informatie

Plaats

Land

Rating

Maximaal aantal personen

Huisdieren toegestaan