Selecteer een pagina

ARECHES BEAUFORT La Clé des Cimes S4 2 Pièces 4 Confort in Beaufort, Frankrijk

788,00

ARECHES BEAUFORT La Clé des Cimes S4 2 Pièces 4 Confort in Beaufort, Frankrijk

Bekijk beschikbaarheid

Artikelnummer: 312b3c1b91c0 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De natuur in zijn rauwe staat!
Het resort Arêches-Beaufort ligt midden in de natuur, aan de voet van de bergweiden. Dit dorpsresort dat het hele jaar door geopend is, staat bekend om zijn twee belangrijkste activiteiten: wintersport en de productie van Beaufort-kaas.
Het domein biedt een uitzonderlijk panorama op de grote woeste vlaktes, de pijnbomen en chalets op de berghelling, evenals de dammen en meren. Naast alpineskiën dat voor iedereen toegankelijk is, is Arêches-Beaufort een wereldhotspot voor freeride en skitochten. In een nog steeds bewaard gebleven omgeving is de setting ideaal om de alpiene levenskunst over te nemen
.
Wat staat u te wachten in Arêches-Beaufort:
– Het resort bij uitstek voor skitochten
– Legendarische ski-alpinisme-wedstrijd La Pierra Menta
– Freeride: Boardecross, Fresstyle Park
– Proeverij van de karakteristieke kaas: Le Beaufort
Terugbetalingsgarantie, gezondheidsmaatregelen bij Bureau Véritas, speciale Covid-verzekering, alles wordt gedaan om de veiligheid en sereniteit van de wintervakantiegangers te waarborgen. Zonder het belangrijkste te vergeten: de beroemde Club mmv-ervaring, dankzij de Anim’mmv-teams die lachen en onvergetelijke buitenactiviteiten beloven!

Sanitaire maatregelen:
Vanwege de huidige gezondheidssituatie hebben we beschermende maatregelen genomen met als onmiddellijk gevolg een aanpassing van onze schaalbare service aangepast aan de geldende gezondheidsmaatregelen. Om ze te ontwerpen en te implementeren en vervolgens ter plaatse te controleren of ze correct worden toegepast, heeft mmv Bureau Veritas aangesteld, de Europese leider in certificering.

– Het verwarmde binnenzwembad en de Aquarelaxant Space.
– Kinderclubs: Baby, Kids, Ados
– Zen-activiteitenprogramma

Extra informatie

Plaats

Land

Rating

Maximaal aantal personen

Huisdieren toegestaan